Om au2zone

Vi gør en forskel

Au2zone er et nyopstartet innovativt bilhus med tilhørende værksted som ønsker at være førende inden for salg samt reparationer af biler på hele Lolland/Falster både for private- og erhvervskunder. Vi ønsker at være den foretrukne virksomhed når der skal leveres samt serviceres klima rigtige kvalitetsbiler.

I au2zone kommer vi samlet set med over 50 års erfaring indenfor salg, servicering og reparationer inden for autobranchen.

Lars Bruun er 45 år, bosiddende i Kettinge og har siden 2003 hovedsageligt arbejdet med salg, finansiering og leasing af italienske bilmærker.

Lars har et stort lokalt kendskab til Sydhavsøerne og menneskerne, der bor der. Siden 2003 har han næsten udelukkende haft Lolland og Falster som arbejdsplads, dog med en lille afstikker til Køge i 2017/2018.

Lars har altid kunden i fokus og lægger stor vægt på den enkeltes behov.

For os i au2zone er det vigtigt at kunne give vores kunder en høj faglig og kompetent rådgivning i forbindelse med køb af bil. Det inkluderer også en omhyggelig gennemgang af bilen ved den endelige levering. Vi oplever nemlig ofte, at kunder desværre får købt et forkert produkt, som ikke passer til deres behov, og endnu oftere at de dårligt kender bilens almindelige funktioner. Det kommer ikke til at ske her hos os. Vi bruger den tid, der skal til for at kunden føler sig fortrolig med bilens funktioner, og hvis der på et senere tidspunkt er brug for en yderligere gennemgang, klarer vi også det.”

Andreas Rosenberg Jensen er 23 år, bosiddende i Horslunde og blev udlært mekaniker i 2018.

Andreas er ekspert i fejlsøgning samt problemløsning indenfor autoelektronik samt servicering af landbrugsmaskiner.

Han har tidligere været selvstændig og brænder for at levere service i høj kvalitet.

Andreas R. Jensen

Værkfører

”Vi vil gøre en forskel som både kan ses og mærkes for vores kunder hos au2zone. Afhentning og udbringning af kundens bil ved serviceeftersyn er et helt nyt tiltag, som vi håber er med til at gøre processen mere overkommelig for vores kunder. Når kundens bil er på værksted, sørger vi oveni for at levere løbende informationer og opdateringer. På den måde undgår vi helt misforståelser i forbindelse med vores arbejde og den endelige afregning.”

Niels Christian Krag er 64 år, bosiddende ved Kragenæs og er oprindelig udlært mekaniker.

Niels Christian startede virksomheden Rødbyhavn Auto & Pladeværksted i 1978, og blev hurtigt forhandler af FIAT, Alfa Romeo og Lancia.  Han forsatte som Direktør for selskabet frem til 2016 og overdrog en sund forretning med 60 ansatte fordelt på 3 afdelinger til nye ejere.

Efter nogle år som deltidslandmand blev lysten til den gamle branche for stor – og så var der ikke langt fra tanke til handling.

Niels Christian Krag

Bestyrelsesformand

”Det er en meget spændende tid vi går i møde nu, både hvad angår de klimarigtige biler og teknologier, og set med lokale briller: det nye byggeri mellem Danmark og Tyskland. Vi ser gode muligheder for os som mærkeforhandler af klimarigtige biler fra MAXUS på Lolland-Falster.  Klima, miljø og co2 er emner, som er virkelig oppe i tiden. Og med øget fokus på Femern-byggeriet vil vi, som det første bilhus, have døgnåbent i både vores salgs- og værkstedsafdeling for at imødekomme en øget efterspørgsel.”

 

Lars Bruun

Direktør
Mobil: 44 12 84 70
E-mail: lb@au2zone.dk

Andreas Rosenberg Jensen

Værkfører
Mobil: 44 12 84 71
E-mail: aj@au2zone.dk

Niels Christian Krag

Bestyrelsesformand
Mobil: 44 12 84 72
E-mail: nck@au2zone.dk

Du får altid kompetente svar fra vores eksperter på alle dine henvendelser.